26 Eylül 2015 Cumartesi

Antalyada masaj için tavsiyelerim var. Sohbet etmeyi terapiden sonraya bırakmaya gayret ediniz. Masöz ile sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, ancak masaj terapisi sırasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamadan alıkoyacaktır. Aslında, bazı kasların gerçekten gerginliğine bile yol açabilir ve masörün işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da ifade etmeniz gerekir, mesela eğer yeriniz çok soğuksa, müziğin sesi oldukça yüksekse ya da başka bir etki kendinizi rahatlamak üzere bırakmaktan alıkoyar ise bunu belirtin.

Bir Antalya masaj terapisi için kıyafetlerinizi üstünüzden çıkarmak zorunda değilsiniz. Pek çok insan çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu nedenle eğer sizin daha fazla gevşemenize yardımcı olacaksa, bazı elbiselerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masözünüz buna bozulmaz. Bir masaj terapisinin amacı rahatlamak olduğu için elbiseler nedeniyle gerilmek pek de yararlı olmaz.

Antalya’da masaj için tavsiyelerim var. Sohbet etmeyi masaj terapisinden sonraya bırakmaya gayret ediniz. Masözünüzle sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, ancak masaj terapisi esnasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamadan alıkoyar.

Gerçekte, bazı kasların gerçekten gerginliğine bile yol açar ve masözün işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da söylemeniz gerekir, mesela eğer ortam çok soğuksa, müziğin sesi çok yüksekse ya da başka bir etken kendinizi rahatlamak üzere bırakmadan alıkoyar ise bunu belirtin.

Bir antalyada masaj terapisi için kıyafetlerinizi üzerinizden çıkarmak zorunda değilsiniz. Pek çok kişi çırılçıplak soyunmaktan gerçekten rahatsızlık duyabilir, bu nedenle eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacak ise, bazı elbiselerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masözünüz buna bozulmayacaktır. Bir masaj terapisinin hedefi rahatlamak olduğu için kıyafetler nedeniyle gerilmek pek de yararlı olmaz.

#antalyamasöz

0 yorum:

Yorum Gönder